top of page

Recensies 

Alle recensies komen direct van Marktplaats, Facebook of ThePerfectWedding.nl en zijn door klanten zelf geschreven.

Via Google terecht gekomen bij Tea for Two. Wat een gelukstreffer! Het had niet beter gekund. Voldeden aan al onze wensen en zijn ter plekke overeengekomen dat ze nog een blok langer bleven spelen. Toen de zon begon te schijnen, verplaatsten ze zich met de gasten naar buiten.

We hebben, mede dankzij Tea for Two, een geweldig mooi 25-jarig huwelijksfeest gehad!

Tea for Two heeft onze huwelijksdag nog bijzonderder gemaakt. Ons verzoeknummer werd ontzettend mooi uitgevoerd, net als alle andere liedjes. Presentatie geweldig, Emily en Boris zijn een superduo en stem van Emily heel mooi! Dank jullie wel voor jullie geweldige optreden!

Wat waren wij blij met het optreden van Emily en Boris!! Zij zetten een geweldige sfeer neer en voelen hun publiek feilloos aan. Het zijn professionals: de stem van Emily en het gitaarspel van Boris vormen een prachtig geheel!

In de voorbereiding heeft Emily de bruidegom geholpen met het instuderen van een verrassingsnummer voor de bruid - dat was een bijzondere ervaring en een geweldig succes. Kortom: wat een fantastisch stel!

Vanaf het allereerste contact voelde het met Tea For Two al goed en wisten we zeker dat we dit duo op onze trouwdag wilden voor de muzikale begeleiding tijdens de ceremonie, felicitatiemoment, borrel en diner.
Op ons verzoek hebben zij tijdens de ceremonie de voor ons zo waardevolle nummers ingestudeerd en supermooi gespeeld/gezongen. Het maakt dit bijzondere moment nog persoonlijker en specialer. De warme stem van Emily en het mooie gitaarspel van Boris vormden een prachtig geheel met de setting.
Niet alleen wij, maar ook al onze gasten waren onder de indruk van de muzikale talenten van dit duo. Buiten de muziekale kwaliteiten zijn zij superaardige en lieve mensen.

Tea for Two speelde als verrassing op de 70ste verjaardag van mijn moeder die we vierden in onze tuin met vrienden en familie. Emily en Boris zorgden voor veel sfeer en warmte met hun muziek. Ze speelden mooie rustige muziek dat toch ook wel swingde; perfect voor de gelegenheid en het gezelschap. Daarnaast zijn het erg aardige mensen en verliep de communicatie snel en helder.

Alle elementen bij elkaar opgeteld maakte de dag voor ons een perfecte 10. Jullie maakte daar wezenlijk onderdeel van uit. Het perfecte geluid, met een perfecte klank, in het perfecte ritme van de dag heeft niet alleen bij ons maar ook bij alle gasten een fantastisch gevoel achter gelaten.
Hiervoor nogmaals bedankt namens Esther en mij. Wish we could do this over again & again.

Ik, Esther maar ook al onze gasten zijn razend enthousiast over jullie. Twee lieve mensen die een grote berg kwaliteit naar de dag brengen.

Emily en Boris hebben op onze bruiloft de muziek verzorgd tijdens de borrel. Door dit goede muziekduo is de borrel echt een feest geworden!

Er is gedansd en ik heb zelfs heel spontaan meegezongen! Ook hebben zij een nummer voor ons ingestudeerd. Dit was dus heel persoonlijk en elke keer als ik dit nummer weer hoor dan krijg ik kippevel en denk ik terug aan onze mooie dag!

Wij hebben bovendien veel complimenten gekregen van de gasten. De muziek is echt heel mooi. Prachtig gezongen met veel gevoel en ook het gitaarwerk was indrukwekkend. Ik heb Tea For Two gevonden via marktplaats en het was eigenlijk dat ik niet wist waar ik moest zoeken voor een goed bandje. Wij zijn nu dus meer dan tevreden over dit zangduo en wij zullen iedereen hun dan ook aanbevelen.

Iedereen en werkelijk iedereen heeft het er over!
Emily en Boris heb ik via internet gevonden en zonder hen verder gesproken te hebben kreeg ik er snel vertrouwen in dat dit heerlijke duo de juiste keuze was voor ons feest.

De prachtige mooi stem van Emily en de bijzonder zuivere klanken uit de gitaar bespeeld door Boris maakt dit stel ieder feest een feest om te herinneren.

Vooraf studeren zij muziek die net uw feest extra maken voor u in. 

Ons intiem tuinfeest van 50 man kreeg een extra dimensie door de fantastische muzikale omlijsting van Emily en Boris die de sfeer van de avond perfect aanvoelden.
De grote klasse instrumentaal en vocaal maakten dat de sfeer vanaf de eerste minuut geweldig was en onze gasten laaiend enthousiast waren over deze muzikale invulling.

Tel daarbij op de warme persoonlijkheid van deze mensen, die naadloos integreerde binnen het gezelschap van de avond, dan kan ik niets anders melden dan absolute top kwaliteit.

Tea for Two hebben onze receptie en diner opgeluistert met hun heerlijke jazz en bossa nova klanken. We kregen veel positieve reacties van de gasten.

De voorbereidingen liepen ook makkelijk, ze hadden twee van onze lievelingsnummers ingestudeerd en ik mocht zelfs meezingen. Van ons vijf sterren en echt een aanrader!​

 

Eigenlijk kunnen we hier kort over zijn: FANTASTISCH!

Met hun prachtige klanken raakten ze bij alle aanwezigen de juiste snaar.

Ze wisten de intieme sfeer perfect aan te voelen en te versterken.

We hadden van te voren om een aantal nummers gevraagd, deze hebben ze ook naar onze wens aangepast en perfect uitgevoerd. We voelden ons vereerd dat Tea for Two op onze dag aanwezig was, hebben er intens van genoten en weten zeker dat dit niet de laatste keer was dat we hen hoorden.

 

De beoordeling 'positief' doet geen recht aan Emily en Boris. Wat hebben wij van hun genoten.

Dit duo van stermuzikanten is geweldig!! Het zijn bijzonder vriendelijke, aimabele, enthousiaste, en bijzonder kundige mensen, met veel gevoel voor de sfeer van het gezelschap.

Emily zingt loepzuiver en Boris is virtuoos op zijn gitaar.

Sterren niveau zonder de allures. Spontaan werd onze dochter begeleid door 'beatboxer' Boris. Zonder probleem worden verzoeken ter plekke door Emily gearrangeerd. Onze gasten waren het er unaniem over eens: Wat een leuke mensen en wat geweldig om ze er bij te hebben.

Muzikale toppers! Om verliefd op te worden.

Emily en Boris zijn bijzonder muzikaal, professioneel en passen zich feilloos aan het gezelschap, omgeving en de sfeer.

We hadden een groot tuinfeest (100 personen) en hun muziek en aanwezigheid maakte het geheel af. We hebben heel veel positieve reacties gehad, echt klasse!

Als we weer een feest organiseren dan zijn ze welkom.

Echt een aanrader!!

Emily en Boris hebben hele mooie muziek gespeeld tijdens de ceremonie en de receptie/borrel van de bruiloft van onze dochter. Het maakte dit deel van de bruiloft compleet en speciaal. Wij hebben van veel gasten heel positieve feedback gekregen.Een aanrader als je tijdens je evenement echt mooie muziek wilt hebben met de juiste sfeer.​

Please reload

TPW logo.jpg
Google-5-sterren.png
5 STERREN OP THEPERFECTWEDDING.NL

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

bottom of page